Ett hav av tid (senior)

Et hav av tid er et gratis tilbud til personer over 67 år bosatt i Nærøysund kommune der du kan bli med på visningstur med båt til Sør-Gjæslingan eller Nærøya sommeren 2021. Velkommen til en hyggelig og sosial opplevelse med fokus på de gode historiene!

Start: 5. mai @ 10:00
Slutt: 22. september @ 15:00

Til sammen gjennomføres det 20 turer på onsdager fra 5. mai til 22. september.

NB! Kun et fåtall plasser igjen. Ring Norveg på tlf 48 88 00 24.

Sør-Gjæslingan:

Turen starter på Kystmuseet Norveg hvor vår formidler tar deg med inn i havbruksutstillingen. Deretter går turen med MS Sunniva til merdekanten for å få et innblikk i moderne havbruk. Turen fortsetter til fiskeværet Sør-Gjæslingan der dere blir tatt imot av en rorbuvert. Her får du høre litt om historien til fiskeværet og det blir servert laksepakker til lunsj og kaffe. Kanskje du også sitter inne med en god historie? Det finnes også mulighet å utforske litt på egenhånd før båten går tilbake til Norveg.

visningstur

Sør-Gjæslingan i bakgrunnen

Nærøya:

Turen starter på Kystmuseet Norveg hvor vår formidler tar deg med inn i havbruksutstillingen. Deretter går turen med MS Sunniva til merdekanten for å få et innblikk i moderne havbruk. Turen fortsetter til Nærøya og Nærøya kirke der du får guiding, høre litt om historien til stedet og planene videre. Det blir også servert kald lunsj og kaffe.

NB! På Nærøya er det et stykke å gå fra kaia til kirka, derfor må du være i god fysisk form.

Tilbudet er et samarbeid mellom Nærøysund kommune, Salmonor og Kystmuseet Norveg. Målet er at vi i løpet av høsten 2021 får mulighet til å presentere historiene som har blitt samlet inn i forbindelse med turene.

Ønsker du å melde deg på? Ta kontakt Kystmuseet Norveg på telefon 48 88 00 24.

Velkommen skal du være!

naroya