Skreifestivalen på museet

Den 22. Skreifestivalen på Namdalskysten arrangeres i hovedsak i tidsrommet 19. - 21. mars. Museet er arrangør og medarrangør for mange programposter i Skreifestivalen. Årets hovedarrangement er det store vandreteateret "Rørvik... den første lille by på en øy"!

Start: 19. mars
Slutt: 21. mars

Programmet oppdateres fortløpende med innhold, tidspunkter, priser, billettkjøp m.m.

Billetter til vandreteateret kjøpes her.

Alle arrangement under Skreifestivalen finner du på Skreifestivalen sin nettside.

Program på Kystmuseet:

Fredag 13. mars:

• Barnas Skreifestival med 2 forestillinger i Heimbrygga, skrei på pinne, underholdning og dans i Norveg for barnehagene.

Torsdag 19. mars:

• Kaféen, utstillingen og museumsbutikken i Norveg er åpen kl. 11 – 15.
  • Skrei-QUIZ i Heimbrygga kl. 20 – 23.
  • «Gytfæst» – middag i forbindelse med næringskonferanse 20 – 01.

Fredag 20. mars:

• Kaféen med Skreifestivalmeny m.m., utstillingen og museumsbutikken er åpen kl. 10 – 17.
  • Billettsalg for vandreteateret 10 – 22.
  • Rorbupub i Heimbrygga med humor og musikk ved Einar Overrrein og Andreas Øvergård 22 – 02.
  • Pop-up restaurant med kjendiskokk Thomas Borgan i Norveg.
    • Arr.  Rørvik Fisk og Ytre Namdal vgs.

Lørdag 21. mars:

• Kaféen med Skreibuffé m.m. er åpen kl. 10 – 17
  • Utstillingen og museumsbutikken er åpen kl. 10 – 17.
  • Billettsalg vandreteateret 10 – 21.
  • SKREI-dag og Fiskarbondens marked i grindhusene/markedsgata. Dette med salg fra lokale- og regionale mat- og handtverkaktører, samt demonstrasjoner av handtverk kl. 10 – 17.
  • Teaterkafé i Berggården kl. 10 – 15. Arr. Barbroteateret i samarbeid med museet.
  • Pop-up restaurant med kjendiskokk Thomas Borgan i Norveg.
    • Arr. Rørvik Fisk og Ytre Namdal vgs.

Utstillere på Fiskarbondens marked: Nubdalseng gård, Lissvea, Vidar Valø, Gjert Emilsen, Rørvik fisk-fiskehandler, Tove Malm, Kjell Sæternes, Aquevitforeningen, Buffetat, Per Ove Gylland, Salmonor,

Norsk sagbruksmuseum, Ragnhild Glad, Folla Kystlag/Skreifestivalen SA.

Barnas Skreifestival