Unik tidsreise i sjømathistorien med MS Sunniva

Opplev moderne havbruk, høre om hva dette betyr for folket på kysten, og besøk det nasjonalt fredede fiskeværet Sør-Gjæslingan. Innta sjømatlunsj der.

Start: 23. juni @ 10:30
Slutt: 7. august @ 15:00
Sted: Kystkultursenteret Norveg

Namdalskysten er en matregion med lange tradisjoner. Disse tar vi med oss inn i ny tid, og vi inviterer deg til en unik tidsreise i sjømathistorien.

Den beste plassen å lære om norsk havbruk er ute på merdkanten. Du får oppleve moderne havbruk, høre om hva dette betyr for folket på kysten, og besøke det nasjonalt fredede fiskeværet SørGjæslingan, i sin tid det største fiskeværet sør for Lofoten! Sjømatlunsj inntas der.

Den landbaserte delen av havbrukssenteret inngår i den faste utstillingen i Kystkultursenteret Norveg, og er daglig åpen kl. 10–16 i tidsrommet 15. juni–15. august.

Utenfor sommersesongen: Tirsdag–lørdag kl. 11–15

Faste turer i 2020:

Tirsdager, torsdager og fredager 23. juni–7. august 2020

Oppmøte: Kl. 10.30 i Kystkultursenteret Norveg, Rørvik. Varighet: Ca. 4 timer

Pris per person for båttur inkl. kaffe og sjømatlunsj i Sør‐Gjæslingan:

• Voksen kr 750,-
  • Barn u/16 år kr 399,-

Billetter kjøpes her.

Eventuelle restbilletter selges i Norveg fra kl 10 avreisedag.

EKSTRA VISNINGSTUR MED MS SUNNIVA:

Det er mulig å bestille båten ut til oppdrettsanlegget og Sør-Gjæslingan også på andre dager og tidspunkter enn oppsatt. Dette er en flott mulighet til å ta med venner eller familie på en en opplevelsestur bare dere sammen!

Pris:

• Ekstra tur dagtid ukedag (oppmøte kl. 10.30): kr 5000,- + 250,- pr person for bespisning
  • Ekstra tur ettermiddag (oppmøte kl. 15.30): kr 6000,- + 250,- pr person for bespisning
  • Ekstra tur lørdager (oppmøte kl. 10.30): kr 6000,- + 250,-+ pr person for bespisning

Kontakt museet på telefon 48 88 00 24 for forespørsel om ekstra båttur. Forbehold om kapasitet på båten.

Begrenset plasser: Inntil 12 passasjerer per avgang

Værforbehold: Kontakt blir tatt hvis værforholdene tilsier at turen er uforsvarlig

Visningstur MS Sunniva, SalmoNor

Pris: