Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

BERGGÅRDEN gamle handelssted

Utstillingen er dessverre stengt sommeren 2020. Dette på grunn av smittevernpålegg knyttet til den pågående corona-pandemien. Berggården vil kun være tilgjengelig for besøk på enkelte dager der vi har arrangement.

Museet har sett seg nødt til å stenge for daglige besøk i Berggården gamle handelssted denne sommeren. Det er i dag strenge smittevernkrav om hyppig vask og desinfeksjon. Slikt renhold tåler ikke det gamle bygget og gjenstandene der, og for å bevare disse på best mulig måte må vi dessverre begrense adgangen til publikum.

Dersom du ønsker å besøke handelsstedet med dets utstillinger, har du anledning til dette under enkelte arrangement i sommer. Museet vil ha historiske vandringer (kl.10.30 og kl. 12.00) som inkluderer besøk i Berggården på utvalgte datoer: 05.07, 13.07, 29.07, 06.08, 22.08 og 30.08. Da er du velkommen til å løse en billett (kr 150,-) i Norveg der rundturen starter.

Slå deg gjerne ned for en rast i hagen, enten oppe på plenen eller nede ved pollen. Når krykkja forlater taket på Berggården, er stedet suverent til avkobling og rekreasjon.

Utstillingen i Norveg og i Bryggerekken er åpen hele sommeren mandag-lørdag (kl. 10-16) og vi ønsker våre gjester hjertelig velkommen innom!

Kaffistova, Berggården, Kystmuseet Rørvik. Foto: Linn Ofstad

Butikken hans Johan Berg er del av utstillingen i Berggården

Berggården, Kystmuseet Rørvik. Foto: A G Walaunet

Berggården, Kystmuseet Rørvik. Foto: A G Walaunet

 

Berggården, Kystmuseet Rørvik. Foto: A G Walaunet