Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Fotoutstilling: «Historier fra havet»

BODIL ANNIE SØRÅ sin salgsutstilling "Historier fra havet" i Norveg fra 14.mars til 4. mai 2020.

«Jeg ser dem hver dag, ut og inn av Nærøysundet. I all slags vær. Ofte med en hale måker etter seg. De er verdiskapere og tradisjonsbærere for folket langs kysten.Hvordan er hverdagen deres?Jeg er heldig å kjenne noen av dem.
Jeg «mønstra» på. Det gikk sånn passe.. De er noen hardhauser. De lever med havet.Det er en livsstil du må elske. Jeg ble noen erfaringer rikere. Gjennom fotolinsa har jeg forsøkt å fortelle noen små visuelle historier om «folket» som valgte havet.
Bildene er i hovedsak fra vinterfiske utenfor Myre og Vansøya. I tillegg Sildefiske utenfor Skjervøy.
Jeg takker for at de tok meg med, det var en fantastisk opplevelse! Jeg heier veldig på dem!» (Bodil)