Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Fotoutstilling: «Historier fra havet»

BODIL ANNIE SØRÅ sin utstilling "Historier fra havet" skulle vært vist i Norveg fra skreifestivalen 2020, men på grunn av koronakrisen og påfølgende stengt museum, viser nå utstillinga på nett. Bildene er til salgs. Bodil har e-post: ms_marple@hotmail.com. Kystmuseet kan også formidle kontakt ved spørsmål eller salg av bilder fra utstillinga.

«Jeg ser dem hver dag, ut og inn av Nærøysundet. I all slags vær. Ofte med en hale måker etter seg. De er verdiskapere og tradisjonsbærere for folket langs kysten. Hvordan er hverdagen deres? Jeg er heldig å kjenne noen av dem.
Jeg «mønstra» på. Det gikk sånn passe. De er noen hardhauser. De lever med havet. Det er en livsstil du må elske. Jeg ble noen erfaringer rikere. Gjennom fotolinsa har jeg forsøkt å fortelle noen små visuelle historier om «folket» som valgte havet.
Bildene er i hovedsak fra vinterfiske utenfor Myre i Vesterålen og Vansøya i Viknaøyan. Jeg var også med på sildefiske utenfor Skjervøy.
Jeg takker for at de tok meg med, det var en fantastisk opplevelse! Jeg heier veldig på dem!» (Bodil)

KLIKK HER FOR SALGSUTSTILLINGA