GJENBRUKSDAGER PÅ NORVEG 26.10 og 27.10

Siste helga i oktober setter museet søkelys på miljøtiltak i form av gjenbruk. Vi arrangerer gjenbruksdager med bruktmarked, utstilling av redesign og sykurs.

Gjenbruk er IN! Flere og flere er opptatt av at vi må stanse overforbruket. Mye av det vi har liggende i skuffer og skap – i kjeller og på loft er fortsatt fint og fullt brukbart og kan få nytt liv i nye hender. Vi inviterer derfor til et bruktmarked der man har mulighet til å selge unna noe av det man bare har liggende bortgjemt. Dette rigges som et slags «bagasjeromssalg» der den enkelte aktør står ansvarlig for sin bod og salget fra den.

Gamle stoffer og tekstiler kan få nytt liv gjennom redesign og i tillegg til bruktmarkedet vil det bli arrangert sykurs med dette som fokus. Sigrid Wangsfjord Moe vil inspirere og veilede kursdeltagerne til å kreere nye spennende klesplagg og annet av gamle materialer.

Valgfagsklassen «Design og redesign» ved Rørvik skole kommer og viser frem noen av de spennende produktene de har redesignet.

Det blir begrenset antall plasser både på gjenbrukstorget og på sykurset så vær rask ute dersom du ønsker plass.

Påmelding og spørsmål sendes til: linn.ofstad@museetmidt.no eller 48 88 00 23.