Aktiviteter under konferanser

Pausepåfyll for konferanser, kurs og møter

Under kurs, konferanser og møter kan det være godt med et avbrekk og en kort luftetur. Kystmuseet Rørvik har tilpassede tilbud for formidling av kystkulturen.

Utstillingen «Landet med det store havet utenfor»

I Norveg kan du på inntil en halv time oppleve 10.000 årig historie. Bli med fra istiden til dagens kystkultur der du blir kjent med dagens moderne oppdrett av laks.

Tradisjonell guidet omvisning gjennom museets mange bygg og utstillinger i Rørvik

Guiden tar dere med fra Norveg, via bryggene og til Berggården gamle handelssted. Her står butikken «hans Berg» som den ble forlatt da siste driver – Nordli – la ned driften i 1969. Videre forteller Woxengs Samlinger, Leirviksamlingen og fotoapparat-samlingen flere hundre års historie.

Varighet ca. 1 time.

Guidet omvisning i Norsk Telemuseum

Rørvik fikk tidlig telegraf. I telemuseet kan du oppleve hvordan kommunikasjonsteknologien har utviklet seg i Norge.

Varighet ca. tre kvarter.

Guidet omvisning restaureringsarbeider på MK Torgunn Katrine

MK Torgunn Katrine har vært under restaurering noen år. Båthåndverker tar dere med på en omvisning i båthallen.

Varighet ca. 1 time.

Fortellerteateret «Rørvik anno 1909»

Hva med å få innblikk i tjenestejenta Pernilles liv og levnet under arbeid hos kjøpmann Johan Berg og hans kone Betzy? Eller hva med å høre historien direkte fra kjøpmann Johan Berg? Dette er et fortellerteater som tar deg med inn i mange av de gamle husene som museet har i Rørvik sentrum. Varighet ca. 1 time.

Kortversjon av fortellerteateret «Rørvik anno 1909»

Deler av fortellerteateret «Rørvik anno 1909» kan oppleves før eller under lunsjen/middagen i Norveg eller Berggården.

Varighet: Fra 5 – 15 minutter.

Visningsanlegg for lakseproduksjon med eller uten besøk i det fredede fiskeværet Sør-Gjæslingan

Ønskes mer sjøluft i håret er det mulig å ta turen ut til et av SalmoNors visningsanlegg for laks. Båten «Sunniva» tar 12 passasjerer og turen varer ca. 2 timer. I tillegg til fin båttur og sjøluft får en lære om oppdrettslaksens historie og betydning på Namdalskysten. Dette tilbudet gjelder for grupper hele året. Vi kan skreddersy opplegg for deg.

Varer pausen lenger, eller dette kan gjøres som en før- eller ettertur av konferansen, er det mulig å dra til det nasjonalt fredede fiskeværet Sør-Gjæslingan. Lunsj inngår i turen, som varer fire timer.

Dette tilbudet gjelder i tidsrommet mai – medio september.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.