Skreifestivalen på Kystmuseet Rørvik 2019

Velkommen til Skreifestivalen og minneverdige opplevelser i maritimt miljø! Den 21. Skreifestivalen på Namdalskysten arrangeres i tidsrommet 27. - 30. mars. Museet er arrangør og medarrangør for mange programposter under Skreifestivalen.

Kystmuseet Norveg tar aktivt del i Skreifestivalen

Før og under Skreifestivalen, som foregår 27. – 30. mars blir det stor aktivitet i våre lokaler. Vi vil komme tilbake med utfyllende informasjon om arrangementene.

Smakebiter på det som foregår i museets regi:

• Barnas Skreifestival  (for barnehagene). Mer informasjon og påmelding etter hvert.
  • Opplegg for Viknaskolene (lukket)
  • Fiskarbondens marked på Skreidagen (lørdag 30. mars). Mer informasjon og påmelding for utstillere her.
  • Rorbupub i Heimbrygga lørdag 30. mars med trubadur Sten Gellein
  • Skreifestivalmeny på Kafé Norveg (torsdag – fredag – lørdag)
  • Fortellerteateret «Rørvik anno 1909» (grupper)
  • Kunstutstilling: Nærøyas historie (salgsutstilling)