Sør-Gjæslingan

Opplev det historiske fiskeværet Sør-Gjæslingan, en naturperle på Namdalskysten, med Folda som nærmeste nabo. Her har tiden stått stille. Finn roen og koble av fra en hektisk hverdag!

Hvordan besøke Sør-Gjæslingan?

Hurtigbåten MS Fjord Viking tar deg med til Sør-Gjæslingan i sommersesongen. Båten går både fra Namsos og Rørvik. I helgene kan du bli med på en dagstur med hurtigbåten fra Namsos (lørdager) og fra Rørvik (søndager). Rutetabellen finner du her.

I samarbeid med Salmonor Visningssenter tilbyr vi turer fra Kystmuseet Norveg til merdene ved Bondøya før turen forsetter til Sør-Gjæslingan. Faste avganger tirsdag, torsdag og fredag i sommersesongen. Mer informasjon om dette tilbudet finner du her.

Det er mulig å besøke Sør-Gjæslingan med egen båt. Gjestekaier er tilgjengelig både på Flatholmen (hovedøya) og på Heimværet.

Bestill overnatting

Hvis du virkelig ønsker å oppleve Sør-Gjæslingan anbefaler vi deg å bli noen dager og overnatte i ei rorbu, på Naustloftet eller i Væreierboligen. Mer informasjon om overnattingsmulighetene kan du finne her.

Hvis du ønsker å bestille overnatting online kan du gjøre det her eller sende oss en forespørsel nedenfor.

Forespørsel overnatting på Sør-Gjæslingan (mai – august)
Send inn skjemaet og få tilbakemelding om ledig kapasitet.

• Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Opplev Sør-Gjæslingan med 360 graders panorama, og studer museet bygg på utvendig og innvendig