Visningsturer

Pakketilbud for grupper. Bli med å se hvordan man produserer laks ved SalmoNors sitt visningsanlegg for havbruk. Vi setter sammen et lærerikt program som garanterer ny kunnskap og gode opplevelser.

Visningstilbud til grupper:

Visningsturer for grupper.

 

Her kan både bedriftsgrupper, familiegrupper, vennegjenger eller andre som ønsker et opplegg med båttur og bespisning finne inspirasjon, og vi skreddersyr og tilpasser selvfølgelig ethvert arrangement etter kundens ønsker så langt det lar seg gjøre.

Vi har båt(er), kokk, selskapslokale og havet tilgjengelig, og med det uante kombinasjonsmuligheter.

Hovedsesongen er fra mai til september. Sjekk våre ulike pakketilbud eller kontakt oss for å få skreddersydd din opplevelsestur.

M/S Sunniva tar 12 passasjerer. Sammen med Nærøysund Rafting kan vi tilby turer for inntil 24 passasjerer. Da er det mulig å få dobbel båtopplevelse ved å bytte plasser underveis i turen.

Visningstur til enkeltpersoner:

Samarbeidet museet har med Salmonor Visningssenter gir en enestående mulighet til å gi besøkende en minneverdig og lærerik opplevelse, der de lange tidslinjene fra tidligere tiders fiske i åpen båt og rorbuliv til dagens produksjon av laks på topp moderne havbruksanlegg iscenesettes.

Se tilbudet «En unik tidsreise i sjømathistorien«.

Priser 2019:

Disse pakkene kan kjøpes som de er lagt opp eller brukes som et utgangspunkt for å skreddersy ditt opplegg.

MS Sunniva Til oppdrettsanlegget

ved Bondøya (sør)

Grunnpris kr 4.000
MS Sunniva Til oppdrettsanlegget for laks ved Bondøya og videre til Sør-Gjæslingan Grunnpris kr 7.000

Opplev Sør-Gjæslingan med 360 graders panorama, og studer museets bygg både utvendig og innvendig!

Ta kontakt på tlf. 48 88 00 24, epost til resepsjonnorveg@museetmidt.no eller fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil snarlig ta kontakt med deg:

Forespørsel grupper med MS Sunniva og evt. tillegg med RIB